Tipos közvélemény kutatás az MTFSZ elnökválasztás kapcsán 8


Sok éves munkája után Juhász Miklós klubtársunk elnöki mandátuma lejárt. Az MTFSZ megválasztandó elnökére két jelölt van: Bugár József és Paskuj Mátyás.

Ezen a linken megtekinthetitek az elnökjelölti vitát:  https://www.youtube.com/watch?v=CWslgAt9vM0

Az elnökválasztás során minden klubnak egy szavazata van. A Tipo elnöksége kiváncsi a tagok véleményére, ezért alább tartunk egy közvéleménykutatást! A válaszokat csütörtökig várjuk.

Kérjük írd be a nevedet a megfelelő mezőbe és válaszd ki az általad preferál elnökjelöltet a lenti legördülő listából!

[contact-form][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Válassz a legördülő listából!’ type=’select’ options=’Bugár József,Paskuj Mátyás’/][/contact-form]

 


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

8 Gondolat “Tipos közvélemény kutatás az MTFSZ elnökválasztás kapcsán

 • Zolika

  Paskuj egyszerűen nem lehet sportágunk reprezentatív alakja. Én jól ismerem, de szerintem azok is, akik HKt rendeztek. Agresszív, kellemetlen, műveletlen, stb. Ne koronázzuk meg Mátyást!

  • luxandi

   Az, hogy ki jár jól (vagyis inkább rosszul), amikor Mátyással dolgozik, számomra sem ismeretlen probléma. Bugár Józsi mindenképpen sokkal szimpatikusabb, hitelesebb és Mátyással ellentétben benne tökéletesen megbíznék.

 • nagi69

  Talán én ismerem Paskuj Matyit legrégebben közülünk, még rádiós tájfutós korszakunkból. Nem véletlen, h a rádiós közösséghez már régen nem tartozik, de a múltról elég itt ennyi. Mindenestre a jelenben semmiképpen nem támogatom az ő elnökségét. Bugár Józsit nem annyira ismerem, de sokkal rokonszenvesebb, meggyőzőbb a személyisége, és Magdi véleménye is fontos megerősítő infó volt számomra, hogy egyértelmű, kire szavaznék.

 • oldgombi

  Én a BTFSZ Elnökségében dolgoztam együtt Bugár Józsival. Nem voltam elégedett a vezetési stílusával. Szerintem most egy kicsit "agresszívabb" típusú ember kell, aki remélhetőleg több szponzort, ezáltal több támogatást tud szerezni.

 • Horvath Magda

  Egyetértek az elöttem szólókkal, –  csak megerősítem itt a már jelzett véleményem,  (hogy mutassam mennyire penge vagyok a technikában, – regisztráltam ! 🙂   Sajnos én is tapasztaltam Paskuj erőszakos, kellemetlen oldalát. Józsiban bizom!