Leírás a honlap használatához


Regisztráció:

A regisztációhoz a főoldalon a jobb oldalsávban kattints a Register-re.

regisztracio

A regisztrációs oldalon töltsd ki a mezőket, és kattints az "I'm not a robot" mezőbe. A mezők kitöltése után nyomj a regisztráció gombra és máris sikeresen regisztráltál! Ha ezzel megvagy, csak jelentkezz be és máris hozzáférhetsz újabb tartalmakhoz!

bejelentkezéshez menj a főoldalra. A jobb oldalsávban írd be a felhasználóneved és jelszavadat, és kattints a Belépés gombra!

Feliratkozás:

Iratkozz föl, hogy mindig értesülj az aktuális hírekről! Nincs más teendőd, mint a főoldalon a jobb oldalsávba beírni az e-mail címed az alább jelölt helyre és a Feliratkozás gombra kattintani!

feliratkozas

Ezután kapsz majd egy megerősítő emailt a megadott címre, amiben a linkre kattintva kell megerősíteni, hogy kérsz emailben értesítést a honlapon megjelenő bejegyzésekről, így sosem fogsz lemaradni a legújabb hírekről.

Hozzászólás:

Hozzászólni a bejegyzések alján tudsz. Abban az esetban ha regisztráltál a honlapra, jelentkezz be a hozzászóláshoz!

Ha regisztráció nélkül szeretnél hozzászolni a bejegyzéshez, akkor meg kell adnod a nevedet és az emailcímedet.

hozzaszolas

Van lehetőség más hozzászólására válaszolni, ha a hozzászólásnál jobb felül a Válasz gombra kattintasz.

Tipos arcok: A megtekintéshez jelentkezz be! Ha azt szeretnéd, hogy másik kép kerüljön fel rólad, akkor küldd el az új képet a honlap@tipotke.hu címre!

Bejegyzés a honlapra: Szeretnénk, ha a honlapra minél gyakrabban kerülne fel friss bejegyzés. Ha te is szeretnél bejegyzést közzétenni (például versenybeszámolót, vagy edzéslehetőségről hírt), akkor küldd el emailben a honlap@tipotke.hu címre!